Tili- ja hallintopalvelu Ilmola Oy

Yritys on vuonna 1991 perustettu Suomen Taloushallintoliittoon kuuluva ja auktorisoitu tilitoimisto. Kotipaikkamme on Hyvinkää.

  • Osaava
  • Luotettava
  • Riippumaton
  • Itsenäinen

Yritys toimii tuottaakseen korkeatasoisia yhteisöjen ja yksittäisten henkilöiden tarvitsemia talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja. Palveluja tarjoaa luotettava, osaava ja motivoitunut henkilökuntamme.

Jäsenyytemme eri liitoissa ja järjestöissä:

Suomen Taloushallintoliitto

Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari

Uudenmaan Yrittäjät

Veronmaksajain Keskusliitto

Vesa Ilmola Toimitusjohtaja

Puhelin: 040 547 4475

Sähköposti: vesa.ilmola@gmail.com

Perustimme vaimoni Hannelen kanssa vuonna 1991 Tili- ja hallintopalvelu Ilmola Oy:n, jossa toimin toimitusjohtajana.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Pääaineenani Helsingin kauppakorkeakoulussa luin oikeustiedettä painotusalueina yhteisö- ja työoikeus. Näistä opinnoista on ollut valtavasti hyötyä varsinkin nykyisessä tilitoimistotehtävässä toimiessani. Valmistumiseni jälkeen olen kehittänyt osaamistani muun muassa suorittamalla tilintarkastajan tutkinnon Markkinointi-instituutissa. Työkokemusta minulla on taloushallintoon liittyvissä tehtävissä lähes 35 vuoden ajalta.

Taloushallinnon alan työkokemukseni on varsin monipuolista. Opiskeluaikoinani hoidin keskisuuressa yrityksessä muun muassa reskontraa ja muita taloushallinnon töitä. Valmistumiseni jälkeen hankin työkokemusta myös julkishallinnon puolelta toimien kolme ja puoli vuotta Valtiokonttorissa muun muassa apukamreerina, kamreerina ja suunnittelijana. Tämän jälkeen siirryin Patentti- ja rekisteri- hallituksen taloussihteerin virkaan. Tämä tehtävä oli suorastaan näköalapaikka siihen, kuinka valtion keskusvirasto toimii. Kuuluin Patentti- ja rekisterihallituksen johtoryhmään. PRH:sta siirryin perustamaamme Tili- ja hallintopalvelu Ilmola Oy:hyn. Yritysten taloudellisen toimintaympäristön ollessa jatkuvassa muutoksessa on asiakkaiden taloushallinnon tukeminen haastavaa, mutta samalla erittäin mielenkiintoista ja palkitsevaa.

Hannele Ilmola Talouden ja hallinnon asiantuntija

Puhelin: 044 239 8930

Sähköposti: hannele.ilmola@gmail.com

Olen toiminut yhtiömme perustamisesta lähtien sen taustajoukoissa. Nyt haluan kuitenkin siirtyä aktiiviseksi toimijaksi asiakasrajapintaan.

Ennen tätä olen työskennellyt yli 30 vuotta kansainvälisessä teollisuuskonsernissa muun muassa kirjanpitopäällikkönä ja business controllerina. Sitä ennen toimin kymmenisen vuotta osuuskauppayhteisön pääkonttorissa taloustehtävissä.

Aikanaan suoritin merkonomitutkinnon. Osaamistani olen täydentänyt muun muassa vaativilla MHT- ja KLT- tutkinnoilla.

Olen käytettävissänne.