Tili- ja hallintopalvelu Ilmola Oy

Yritys on vuonna 1991 perustettu Suomen Taloushallintoliittoon kuuluva ja auktorisoitu tilitoimisto. Kotipaikkamme on Hyvinkää.

  • Osaava
  • Luotettava
  • Riippumaton
  • Itsenäinen

Yritys toimii tuottaakseen korkeatasoisia yhteisöjen ja yksittäisten henkilöiden tarvitsemia talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja. Palveluja tarjoaa luotettava, osaava ja motivoitunut henkilökuntamme.

Jäsenyytemme eri liitoissa ja järjestöissä:

Suomen Taloushallintoliitto

Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari

Uudenmaan Yrittäjät

Veronmaksajain Keskusliitto

Vesa Ilmola Toimitusjohtaja

Puhelin: 040 547 4475

Sähköposti: vesa.ilmola@gmail.com

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Pääaineenani Helsingin kauppakorkeakoulussa luin oikeustiedettä painotusalueina yhteisö- ja työoikeus. Näistä opinnoista on ollut valtavasti hyötyä varsinkin nykyisessä tilitoimistotehtävässä toimiessani. Helsingin kauppakorkeakoulusta valmistumiseni jälkeen olen kehittänyt osaamistani muun muassa suorittamalla tilintarkastajan tutkinnon Markkinointi-instituutissa. Työkokemusta minulla on taloushallintoon liittyvissä tehtävissä yli 30 vuoden ajalta.

Taloushallinnon alan työkokemukseni on varsin monipuolista. Opiskeluaikoinani hoidin keskisuuressa yrityksessä muun muassa reskontraa ja muita taloushallinnon töitä. Valmistumiseni jälkeen hankin työkokemusta myös julkishallinnon puolelta toimien kolme ja puoli vuotta Valtiokonttorissa muun muassa apukamreerina, kamreerina ja suunnittelijana. Tämän jälkeen siirryin Patentti- ja rekisteri- hallituksen taloussihteerin virkaan. Tämä tehtävä oli suorastaan näköalapaikka siihen, kuinka valtion keskusvirasto toimii. Kuuluin Patentti- ja rekisterihallituksen johtoryhmään. PRH:sta siirryin vuonna 1991 perustamani Tili- ja hallintopalvelu Ilmola Oy:n palvelukseen. Yritysten taloudellisen toimintaympäristön ollessa jatkuvassa muutoksessa on asiakkaiden taloushallinnon tukeminen haastaavaa, mutta samalla erittäin mielenkiintoista ja palkitsevaa.

Nadja Alekseenkova Kirjanpitäjä

Puhelin: 019-483 004

Sähköposti: nadja.alekseenkova@ilmola.inet.fi

Olen työskennellyt Tili- ja hallintopalvelu Ilmola Oy:ssä vuodesta 2011 lähtien. Olen innokas kehittämään omaa osaamistani. Työni ohella olen suorittanut taloushallinnon erikoisammattitutkinnon. Koulutukseltani olen ekonomi ja kaiken kaikkiaan minulla on yli 13 vuoden työkokemus taloushallinnon alalta. Työni hoidan aina asiakaslähtöisellä otteella. Vaativan taloushallinnon erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa minulle runsaasti uusia valmiuksia kehittää esimerkiksi asiakasyritystemme talouden seurantaan liittyvää raportointia.

Elokuussa 2017 olen läpäissyt PHT-koulutusohjelman (Palkkahallinto tilitoimistossa) lopputentin. Vuoden kestäneen PHT-koulutuksen ansiosta olen kehittänyt palkkahallinnon juridista osaamistani. Tutkinto parantaa edelleen valmiuksiani hoitaa Tili- ja hallintopalvelu Ilmola Oy:n asiakasyritysten palkkahallintoon liittyviä tehtäviä.

Janessa Huotari Kirjanpitäjä

Puhelin: 019-483 004

Sähköposti: janessa.huotari@ilmola.inet.fi

Olen kolmannen vuoden merkonomiopiskelija Hyvinkään Hyriassa. Pääaineinani on talous- ja toimistohallinnon tehtävät, asiakaspalvelu sekä tietotekniikka. Tällä hetkellä suoritan viimeistä työssäoppimisjaksoa THP Ilmola Oy:ssä kirjanpitäjänä, jonka jälkeen valmistun. Valmistumisen jälkeen haen jatko-opiskelupaikkaa Laurean ammattikorkeakoulusta, tavoitteenani saada oikeustradenomin todistus.

Vapaa-ajallani opiskelen ja käyn metsässä kävelyillä. Olen ulkona mahdollisimman paljon nauttimassa luonnosta. Koulun/töiden jälkeen pyrin rentoutumaan ja ottamaan omaa aikaa, jotta jaksaa olla tehokas seuraavana päivänä. Aiemmin olen työskennellyt enemmän asiakaspalveluun painottuneissa tehtävissä, kuten vaatemyymälöissä ja päivittäistavarakaupoissa. Olen työskennellyt myös Konecranesilla, toimistotehtävissä. Luonteeltani olen avoin, sosiaalinen ja iloinen. Pidän uusien asioiden oppimisesta ja haastan itseäni siihen usein. Koen saavani todella arvokasta osaamista kirjanpidosta sekä muista taloushallinnon tehtävistä, työskennellessäni THP Ilmola Oy:ssä.