Tili- ja hallintopalvelu Ilmola Oy

Yritys on vuonna 1991 perustettu Suomen Taloushallintoliittoon kuuluva ja auktorisoitu tilitoimisto. Kotipaikkamme on Hyvinkää.

  • Osaava
  • Luotettava
  • Riippumaton
  • Itsenäinen

Yritys toimii tuottaakseen korkeatasoisia yhteisöjen ja yksittäisten henkilöiden tarvitsemia talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja. Palveluja tarjoaa luotettava, osaava ja motivoitunut henkilökuntamme.

Jäsenyytemme eri liitoissa ja järjestöissä:

Suomen Taloushallintoliitto

Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari

Uudenmaan Yrittäjät

Veronmaksajain Keskusliitto

Vesa Ilmola Toimitusjohtaja

Puhelin: 040 547 4475

Sähköposti: vesa.ilmola@gmail.com

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Pääaineenani Helsingin kauppakorkeakoulussa luin oikeustiedettä painotusalueina yhteisö- ja työoikeus. Näistä opinnoista on ollut valtavasti hyötyä varsinkin nykyisessä tilitoimistotehtävässä toimiessani. Helsingin kauppakorkeakoulusta valmistumiseni jälkeen olen kehittänyt osaamistani muun muassa suorittamalla tilintarkastajan tutkinnon Markkinointi-instituutissa. Työkokemusta minulla on taloushallintoon liittyvissä tehtävissä yli 30 vuoden ajalta.

Taloushallinnon alan työkokemukseni on varsin monipuolista. Opiskeluaikoinani hoidin keskisuuressa yrityksessä muun muassa reskontraa ja muita taloushallinnon töitä. Valmistumiseni jälkeen hankin työkokemusta myös julkishallinnon puolelta toimien kolme ja puoli vuotta Valtiokonttorissa muun muassa apukamreerina, kamreerina ja suunnittelijana. Tämän jälkeen siirryin Patentti- ja rekisteri- hallituksen taloussihteerin virkaan. Tämä tehtävä oli suorastaan näköalapaikka siihen, kuinka valtion keskusvirasto toimii. Kuuluin Patentti- ja rekisterihallituksen johtoryhmään. PRH:sta siirryin vuonna 1991 perustamani Tili- ja hallintopalvelu Ilmola Oy:n palvelukseen. Yritysten taloudellisen toimintaympäristön ollessa jatkuvassa muutoksessa on asiakkaiden taloushallinnon tukeminen haastaavaa, mutta samalla erittäin mielenkiintoista ja palkitsevaa.

Nadja Alekseenkova Kirjanpitäjä

Puhelin: 019-483 004

Sähköposti: nadja.alekseenkova@ilmola.inet.fi

Olen työskennellyt Tili- ja hallintopalvelu Ilmola Oy:ssä vuodesta 2011 lähtien. Olen innokas kehittämään omaa osaamistani. Työni ohella olen suorittanut taloushallinnon erikoisammattitutkinnon. Koulutukseltani olen ekonomi ja kaiken kaikkiaan minulla on yli 12 vuoden työkokemus taloushallinnon alalta. Työni hoidan aina asiakaslähtöisellä otteella. Vaativan taloushallinnon erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa minulle runsaasti uusia valmiuksia kehittää esimerkiksi asiakasyritystemme talouden seurantaan liittyvää raportointia.

Syyskuussa 2016 aloitin kurssin Palkkahallinto tilitoimistossa. Koulutus kestää vuoden ja koulutusohjelma tähtää PHT-tutkinnon suorittamiseen. Tutkinto parantaa edelleen valmiuksiani hoitaa Tili- ja hallintopalvelu Ilmola Oy:n asiakasyritysten palkkahallintoon liittyviä tehtäviä.

Alisa Malinen Kirjanpitäjä

Puhelin: 019-483 004

Sähköposti: alisa.malinen@ilmola.inet.fi

Opiskelen viimeistä vuotta taloushallinnon merkonomiksi. Suoritan THP Ilmola Oy:ssä työharjoitteluani kirjanpidossa ja palkanlaskennassa.

Olen tehnyt aiemmin paljon töitä asiakaspalvelussa ja työskentelyni on aina asiakaslähtöistä. Haluan tehdä työni aina mahdollisimman huolellisesti, ja aikatauluissa pysyminen on minulle tärkeää. Luonteeltani olen kuitenkin sosiaalinen, puhelias ja rento. Olen innokas oppimaan uutta ja uskon, että työharjoitteluni THP Ilmola Oy:ssä tulee olemaan hyvin antoisa.