Tili- ja hallintopalvelu Ilmola Oy

Asiakkaidemme kertomaa

Kuljetusliike J & P Koskinen Oy Petteri Koskinen, toimitusjohtaja

Olemme vuonna 1968 perustettu kuljetusliike ja toimimme pääasiassa Hyvinkäällä ja pääkaupunkiseudulla. Viidellä kuorma-autollamme hoidamme mm. muutto-, jakelu-, nosturi- ja vaihtolavakuljetuksia. Yhteistyömme Tili- ja hallintopalvelu Ilmola Oy:n kanssa alkoi jo 1990-luvun alussa. Heidän asiantuntevaan ja joustavaan palveluunsa olemme olleet tyytyväisiä; erityisesti arvostamme saamaamme oma-aloitteista neuvontaa. Mielestäni olemme saaneet tilitoimistostamme kumppanin, johon voi aina luottaa. Erityiset kiitokset annamme tilitoimistomme palveluhenkisestä asenteesta ja rautaisesta ammattitaidosta.

TJM Power Oy Ilkka Toivanen, hallituksen puheenjohtaja

TJM Power Oy on hyvinkääläinen sähköurakointiliike, joka on perustettu vuonna 2008 ja työllistää tänä päivänä yli 10 henkilöä. TJM Powerille on tärkeää, että kirjanpitopalvelu on asiakaslähtöistä ja joustavaa. Arvostamme pitkää kokemusta ja ammattitaitoa. Palveluntarjoajan järkevät resurssit on meille myös tärkeä asia. Nämä kaikki kriteerit Tili- ja hallintopalvelu Ilmola Oy täyttää. Ilmola hoitaa asiat sovitusti ja Ilmolan henkilökunta on kiinnostunut asiakkaistaan.

Tili- ja hallintopalvelu Ilmola Oy tarjoaa yrittäjän kannalta myös hyödyllisiä lisäpalveluja, joita muilla emme ole nähneet. Olemme olleet todella tyytyväisiä tilitoimistomme palveluihin.

Hyvinkään Mestaripalvelut Oy Jyrki Kauppinen, toimitusjohtaja

Pienyritystoiminnan eräs tärkeimmistä kulmakivistä on yrityksen taloudellisen tilanteen tiedostaminen reaaliajassa. Tili- ja hallintopalvelu Ilmola Oy on ollut Hyvinkään Mestaripalvelut Oy:n eräs tärkeimmistä tukipilareista yrityksemme perustamisesta vuodesta 1997 lähtien. Yrityksemme liikevaihto on kasvanut tasaisesti ja hallitusti ilman taloudellisia karikoita. Tästä voimme kiittää luotettavaa ja ammattitaitoista yhteistyökumppaniamme.

Taloushallintoliiton jäsenyys ja auktorisointi antavat lisäarvoa Tili- ja hallintopalvelu Ilmola Oy:n toiminnalle. Valvottu tilitoimisto on edesauttanut myös joustavaa kanssakäyntiä yrityksemme ja eri viranomaisten välillä. Hyvinkään Mestaripalvelut Oy on rakennusalalla toimiva konsulttiyritys, jonka toimialoihin kuuluvat rakennuttaminen, työmaavalvonta ja erityyppiset kustannussuunnittelutoimeksiannot rakennusliikkeille, taloyhtiöille ja yhteisöille. Rakentavaa yhteistyötä Hyvinkään Mestaripalvelut Oy:n puolesta.